2018

Yhteistyökumppaniksi

Tutustu yhteistyömahdollisuuksiin ja ota yhteyttä

Vapaaehtoiseksi

Koe kisatunnelma vapaaehtoisena

Tervetuloa Jyväskylän Kalevan kisoihin 2018!

Pasi Valoranta

Jotain uutta, jotain vanhaa...

...jotain sinistä ja jotain lainattua. Tämä sanonta voisi hääperinteiden lisäksi sopia kuvaukseksi myös Kalevan kisojen 2018 järjestelyistä.

Jyväskylän Kenttäurheilijat on rutinoitunut yleisurheilukilpailujen järjestäjä. Kokenut toimitsijajoukkomme on aloittanut Kalevan kisojen järjestelyt hyvissä ajoin ja olemme valmistelemassa kisa-areena Harjua vastaanottamaan maamme kärkiyleisurheilijat kamppailemaan Suomen mestaruuksista 19.–22.7.2018.

Lue Kalevan kisat 2018 pääsihteerin Pasi Valorannan tervehdys!

Timo Koivisto

Tervetuloa liikunta- ja urheilukaupunkiin

Toivotan Kalevan kisat ja kaikki tapahtumaan osallistujat lämpimästi tervetulleiksi Jyväskylään.

Jyväskylä on jo nyt loistava liikunta- ja urheilukaupunki. Otamme entistä vahvemmin paikkamme maan johtavana liikuntakaupunkina, kun Hippokselle rakentuu lähivuosina Pohjoismaiden monipuolisin sisäliikunnan keskus. Uuden Hippoksen rakentaminen on Jyväskylän kaikkien aikojen merkittävin investointi urheiluun ja liikuntaan.

Lue Jyväskylän kaupunginjohtajan Timo Koiviston tervehdys!

Jyväskylän Kalevan kisojen 2018 sivut on julkaistu!

Jyväskylän Kenttäurheilijat (JKU) järjestää vuoden 2018 Kalevan kisat Harjun stadionilla 19.–22. heinäkuuta. Kisat ovat kaiken kaikkiaan järjestyksessään 111:nnet ja kuudennet Jyväskylässä järjestettävät Kalevan Kisat.

Ojala ja Neuvonen ennätyksillään mestareiksi

Aleksi Ojala ja Elisa Neuvonen ovat vuoden 2017 Seinäjoen Kalevan kisojen ensimmäiset mestarit. Turun Weikkojen Ojala voitti miesten 20 kilometrin kävelyn ennätyksellään 1.23.16 ja Lappeenrannan Urheilu-Miesten Neuvonen naisten 10 kilometrin kävelyn niin ikään ennätyksellään 46.50.

Kalevan kisat torstaina laji lajilta – LIVE

Kalevan kisat Seinäjoella avattiin torstai-iltana. Pohjoisenpuoleinen tuuli puhaltaa etusuoransuuntaisesti myötäisenä ja myötätuulta on viikonlopuksi odotettavissa myös keihäspaikalle. Sää on puolipilvinen ja lämpötila 15 astetta. Etusuoran katsomo oli täynnä jo torstain alkukilpailuissa.

Pulli, Sipponen ja Koistinen siivittivät Suomen Superliigaan!

Harju2018-tiimin Kristian Pulli, Salla Sipponen ja Emma Koistinen pääsivät sunnuntaina juhlimaan Vaasassa Suomen nousua yleisurheilun Superliigaan. Suomi sijoittui EM-joukkuekilpailun Ykkösliigassa toiseksi, mikä takasi joukkueelle paikan Superliigaan kesäksi 2019.

Kutsumme Sinut seuraamaan Harju2018-tiimin matkaa yleisurheilun Suomen mestaruuskisoihin Jyväskylään.

Lue lisää

Kalevan kisat syntyvät yhteistyössä

  • Järjestävä seura

  • Tapahtuman järjestävä taho

  • Tapahtuman järjestävä kaupunki

Pääyhteistyökumppanit

Harju2018 someseinä