Kuvaaja: Petri Krook

Yhteistyökumppanit

Suomen seuratuin urheilutapahtuma

Jyväskylän Kalevan kisat tarjoavat yleisölle uutta ja elämyksellistä – tapahtuman, jossa yleisurheilun ystävät viihtyvät! Harjun kentän suorituspaikat on uusittu kesällä 2017 ja samalla saamme laajemman yleisöpihan, jonne voimme rakentaa palvelut monituhatpäiselle kisayleisölle.

Yhteistyökumppaneille Kalevan kisat tarjoaa näkyvyyttä maamme seuratuimmassa urheilutapahtumassa. Kisoja seuraa television välityksellä yhteensä lähes kaksi miljoonaa katselijaa yli kymmenen tunnin ajan. Parhaiten kisatunnelmaan pääsee Harjulla, johon odotamme kisapäivien aikana yli 20 000 vierasta.


Kisajärjestelyt kokeneissa käsissä

Kokenut toimitsijajoukko on aloittanut Kalevan kisojen järjestelyt jo hyvissä ajoin ja olemme valmistelemassa kisa-areena Harjua vastaanottamaan Suomen kärkiyleisurheilijat kamppailemaan mestaruuksista 19.–22.7.2018.


Kalevan kisat pähkinänkuoressa

  • Yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailut
  • Järjestetään vuosittain eri paikkakunnalla
  • Ensimmäiset SM-kisat Tampereella vuonna 1907
  • Naiset saivat viralliset SM-kisansa vuonna 1945
  • Vuodesta 1959 lähtien naiset ja miehet ovat kilpailleet samoissa Kalevan kisoissa.

Kysy lisää yleisurheilua seuraavasta kohdejoukosta sekä Kalevan kisojen tarjoamista näkyvyyspaketeista.

Yhteyshenkilö:

Pasi Valoranta
Pääsihteeri
050 553 8503
etunimi.sukunimi@jku.fi


Pääyhteistyökumppanit

Mehiläinen

Mehiläinen on yksi Kalevan kisojen 2018 pääyhteistyökumppaneista. Yhtenä yhteistyön tarkoituksena on tukea paikallisia lupauksia Harju2018-projektissa. Mehiläiselle nimetään kummiurheilijat JKU:n, Kaipolan Vireen, Keuruun Kisailijoiden sekä Äänekosken Urheilijoiden nuorten lupausten joukosta.

Mehiläiselle on tärkeää olla tukemassa urheilijauran nosteessa olevia nuoria erityisesti niillä paikkakunnilla, joilla meillä on toimintaa. Lähdemme innolla tukemaan ja seuraamaan kummiurheilijoidemme valmistautumista kohti kotikisoja.

Itse kisoissa Mehiläinen tuottaa ensiapupalvelut kilpailijoille ja yleisölle. Ensiapupalveluiden lisäksi yleisö pääse hyödyntämään Jyväskylän toimipisteen monipuolisia ja kattavia palveluita sekä Mehiläisen digiklinikkaa maksuttomalla OmaMehiläinen-mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voit mm. uusia reseptit, varata ajan ja tilata reseptilääkkeet suoraan kotiin.

Sovellus on ladattavissa iPhoneen tai Android-puhelimeen: 
Lataa mobiilisovellus iPhoneen,
Lataa mobiilisovellus Android-puhelimeen.

Mehiläinen

Hotelli Verso & Hotelli Yöpuu

Kalevan kisojen 2018 viralliset majoittajat ovat Hotelli Verso ja Hotelli Yöpuu.

Boutique Hotelli Yöpuussa vietät hotelliyön jollaista et löydä muualta! 26 huoneesta jokainen on sisustukseltaan uniikki ja erilainen. Hotellin yhteydessä toimii makunautintoihin erikoistunut ravintola Pöllöwaari. Hotellin sijainti on loistava lähellä kisa-aluetta ja kaupungin palveluita.

Verso Hotelli palvelee sinua Jyväskylän keskustassa kävelykadun varrella. Verson erikoisuutena on kehuja kerännyt suomalainen aamiainen, jonka kaikki tuotteet ovat kotimaista alkuperää. Viihtyisän ja lämminhenkisen Baarin tarjonnasta löydät mm. laadukkaat juomat, lounaan, itseleivotut leivät sekä pientä suolaista pitkälle iltaan. Hotellilla on oma parkkihalli P-Toriparkin yhteydessä.

 Verso ja Yöpuu